divendres, d’octubre 26, 2007

Despropòsits per a tot

És increïble la quantitat de despropòsits que es poden arribar a produir.
Les obres del TGV no van ni a la de tres. El govern espanyol ens pren el pèl com vol (el pitjor és el propi Zapatero). Prometen una cosa que evidentment és falsa, per quan diuen l'arribada del TGV a Barcelona? I la conexió amb la Catalunya Nord?
No només ens deixen un mal funcionament de la renfe en general i de rodalies en particular, sinó que a sobre ens ensorren vies, catenàries, etc. Ara a sobre enderroquen una part d'andana de Bellvitge (notícia d'última hora).

Ens enderroquen túnels dels nostres ferrocarrils (els que controla la Generalitat).
Fan pagar els bitllets a la gent, tot i que no hi ha servei o el servei és pèssim. Igualment per als de mitjà i llarg recorregut. Aquí no només ho pateixen els de rodalies.

Cap polític català ha aixecat la veu per exigir la dimissió de la Magdalena Álvarez. Però jo és que tensaria més la corda. S'ha d'exigir la dimissió fins i tot del president del govern espanyol per inútil i/o mentider. I ja en porta unes quantes.

Al govern de la Generalitat, tot i que no té competències, no hauria de defendre els interessos del país? de Catalunya vull dir. On són exigint responsabilitats al govern espanyol? ni en Saura, ni en Carod, ni en Montilla com a president. O realment posent els punts sobre les is, o que dimiteixin per incompetents. Si no saben defendre els interessos de la gent que els vota, què hi fan allà?

Fins i tot l'oposició no està fent res. On està CiU per denúnciar tot el que està passant i posar pressió?
Començo a pensar que tenim el que ens mereixem perquè nosaltres som iguals. Iguals que els polítics catalans.

Mentrestant haurem d'aguantar per anys i panys el no servei de Rodalies, les cues quilomètriques de trànsit al llarg i ample del país. Els ensorraments d'edifics (quan es produeixin, no tardaran gaire. Sagrada Família inclosa), la inoperància dels nostres polítics i les mentides del govern espanyol.

Això sí, siguem bons, no aixequem la veu i no ens queixem perquè no tenim raó. I suposo que el dia de les eleccions, tornareu a votar a l'inútil/mentider del Zapatero, o al franquista del Rajoy.
On està Izquierda Unida a l'estat?